?

Hyvä tietää matkailuautoista

Matkailuauton vuokrasopimus ja luettelo varustelusta lähetetään vuokralaiselle sähköpostilla.

Varausmaksu 300 euroa suoritetaan varauksen yhteydessä. Varausmaksu on osa vuokrasummaa, ja vuokran loppuosa maksetaan viimeistään haun yhteyydessä

Ajokorttivaatimus: Henkilöautokortti (B-kortti) ja vähintään 21 vuoden ikä.

Vakuutus: Matkailuautossa on vuokrauskäyttöön tarkoitettu vakuutus: liikennevakuutus ja autovakuutus (kaskovakuutus), jotka ovat voimassa Länsi-Euroopassa. Mikäli jotain sattuisi, vuokraajan vastuulle jää liikenne- tai kaskovahingosta ainoastaan maksimissaan 400 euron omavastuu.

Polttoaineenkulutus: Normaaliajossa auton polttoaineenkulutus on noin 9-12 litraa dieseliä sataa kilometriä kohden.

Auto luovutetaan vuokralle huollettuna ja tarkastettuna, päältä pestynä ja sisältä siivottuna, polttoainetankki + nestekaasupullot (toinen pullo vajaa) + raikasvesisäiliö täynnä. Toisin sanoen täysin lähtökunnossa ja käyttövalmiina.

Matkalle lähtiessä annamme huolellisen matkailuauton käytönopastuksen, ja palveluumme kuuluu päivystyspalvelu matkan aikana.

Minimi vuokra aika on kaksi päivää.

Oman autosi voit tarvittaessa jättää meille parkkiin matkasi ajaksi.

Auto palautetaan polttoainesäiliö täynnä (Diesel), sisältä huolellisesti siivottuna ja wc-kasetti+harmaanvesisäiliö tyhjennettynä. Omasta käytöstä tulleet tahrat on pestävä. Jos auton kunto poikkeaa lähtötilanteesta, veloitamme siivousmaksun tai rikkoutuneen osan maksun. Siivoamatta jätetystä autosta vuokraamolla on oikeus veloittaa 120€. Kadonnesta tavarasta perimme tavaran hinnan. Päältäpäin autoa ei tarvitse pestä, eikä vesisäiliöitä täyttää tai tyhjentää.

Tupakointi ja lemmikkieläinten pito matkailuautossa kielletty. Tällä haluamme varmistaa sen, että automme pysyvät kaikkien käytettävissä olevina, siisteinä ja viihtyisinä.

Hyvä tietää asunnoista

GreenCity:railway 20m,bus 50m,Netflix,Easycheck-in.


Tervetuloa viihtymään Greencity-asuntoon. Asunnosta löytyy pyyhkeet, lakanat sekä keittiövälineet. Myös kahvia, teetä, suolaa ja ruokaöljyä on aina tarjolla.

Asunnossa on pimennysverhot sekä eko-standardoidut pussilakanat. 50 metrin säteellä on ruokaravintoloita, kahviloita ja Kokkolan suurin ostoskeskus Chydenia.

Jos haluatte nauttia aamupalaa, sitä löytyy lähellä sijaitsevasta kahvila Kulmasta. Myös teatteri, elokuvateatteri ja kirjasto ovat kävelymatkan päässä. Autolle löytyy autopaikka.